Een onzichtbare beugel, een stralende glimlach!

De tanden moeten op een heel specifieke manier passen, de ene op de andere sluit met een juiste relatie zowel voor als achter.  
Een verkeerde sluiting van de tanden kan ook gecorrigeerd worden met een onzichtbare beugel. Bij Tandartspraktijk RCL Raalte heeft u de mogelijkheid om uw tanden te verfraaien met  doorzichtige aligners. Deze bijzondere beugel heeft ook medische voordelen. Doordat de beugel de stand van je tanden corrigeert, verbetert deze tegelijkertijd je beet. Hierdoor functioneren je kaken beter en slijten je tanden en kiezen niet onnodig snel.

Raalte Tandartspraktijk R.C.L. Raalte-CF4I1697-6.jpg

Persoonlijk behandelplan en kostenbegroting


Voordat je start met een behandeling ontvang je van ons een kostenbegroting die hoort bij het persoonlijke behandelplan dat voor je is opgesteld door onze arts. Voor het opstellen van een persoonlijk behandelplan en een bijbehorende kostenbegroting moeten wij je gebit, kaken en je gezicht onderzoeken. Dit gebeurt tijdens twee afspraken, namelijk het eerste consult en het uitgebreid onderzoek.

Intake bij R.C. Lupu, tandarts voor Orthodontie, lid Vereniging Tandartsen voor Orthodontie (VTvO)

mondscanner.png

Afdrukname middels  digitale  mondscanner  en  /  of   afdruklepel

Bespreken digitaal 3D behandelplan

ortho sim.PNG

Voordat je start met een behandeling ontvang je van ons een kostenbegroting die hoort bij het persoonlijke behandelplan dat voor je is opgesteld door onze arts. Op de kostenbegroting staan de volgende kostenposten:
 

Eerste consult
Maken en beoordelen gebitsmodellen en (röntgen)foto’s + techniekkosten
De benodigde beugel(s) + techniekkosten
De kosten voor het benodigde aantal controles
Het verwijderen van de beugel(s) en het plaatsen van een retentiebeugel
Het benodigde aantal nacontroles

Deze hoesjes zijn vrijwel onzichtbaar. Ze worden speciaal op maat gemaakt. Om de paar weken worden de hoesjes vervangen waardoor je tanden heel geleidelijk naar de gewenste stand verschuiven. Voor het beste resultaat is het de bedoeling dat je de aligners dag en nacht draagt. Hoe lang de behandeling duurt, is per persoon verschillend

Wilt u een afspraak voor consult inplannen of heeft u vragen?
Wij helpen u graag!

U kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Contact via telefoon: 0572356614

Contact via mail: info@tandartspraktijkrclraalte.nl

 

Contact per post: De Hilde 82, 8102 KJ, Raalte