top of page

Angst voor de tandarts komt zeer veel voor. Ons team is getraind in het behandelen van patiënten met angst. Het wegnemen van de angst is de meest duurzame oplossing voor de patiënt en daar werken we dus graag samen naar toe. Door middel van angstbegeleiding zijn wij in staat om uw wensen voor een gezonde mond te realiseren. Wij nemen de tijd voor u en u hebt ten alle tijden de controle tijdens de behandelingen.

dentist-428650.jpg

Voor heel veel mensen blijft het moeilijk om de stap te zetten om naar de tandarts te gaan. Het bezoek aan de tandarts wordt jarenlang ontweken, waardoor problemen in de mond steeds heviger worden. Berust u in het feit dat twintig procent van de mensen kampen met de angst voor de tandarts. Heeft u angst voor pijn? Staat u er op dat u verdoofd wordt!​ Uw tandarts plaatst eerst een zalfje (gel verdoving) op uw tandvlees. Na 2-3 minuten wordt er de echte verdoving gegeven. Wilt u tijdens de behandeling stoppen? Graag uw hand opsteken en dan zal de tandarts meteen de behandeling onderbreken. 

Tandarts R. Cristian Lupu heeft veel ervaring met angst patiënten. Voor het maken van een afspraak met onze behandelaars kunt u contact op nemen met Tandartspraktijk R.C.L. Raalte op telefoonnummer 0572 356 614 of per mail:  info@tandartspraktijkrclraalte.nl. Wij nemen  zo spoedig mogelijk contact met u op. 

bottom of page